Abadikan Kenangan Bersama Yang Tersayang .Ianya PERCUMA.

by - Wednesday, October 09, 2019



Abadikan Kenangan Bersama Yang Tersayang. Ianya PERCUMA. | Yeah!! Sampai sudah photobook by Pixajoy Banyak sangat gambar kenangan hanya tersimpan dalam laptop dan bila nak tengok kenalah buka. Payah juga macam tu.

Dahulu kala dari zaman sekolah sampai universiti memang rajin ambil dan cuci terus gambar.Maka terhasil bermacam macam album kenangan kat rumah tu.

Orang dulu ambil gambar pakai kamera yang berfilem macam Kodak, Fujifilm.Nak cuci kena lah belek kat tempat terang gambar mana satu nak cuci.Silap pilih tersalah cuci lah jawabnya.

Ingat lagi sampai sekarang ada satu gambar kenangan masa berkhemah di Gunung Senyum, Pahang sesama geng Kelab Rekreasi Uitm Shah Alam sampai sekarang kitorang tak pergi ambil gambar tu kat kedai tukang cuci.Tak tahu kenapa tak ambil.Masa nak cuci tu sibuk duk pilih gambar.

Tak ingat lah tahun bila kamera digital diperkenalkan.Tapi yang pasti masa tu sis di Uitm Shah Alam tengah sambung degree.Sebab dalam laptop ni penuh koleksi gambar masa kat sana.

Sekarang ni nak cuci gambar yang digital dah murah sikit.Lagi lagi sejak ada aplikasi Pixajoy ni just pilih gambar mana, adjust sikit kalau tak dah cuci keluar muka kena potong, kaki separuh pula nanti.

Dan yang lagi best dia jadikan dalam bentuk buku.Kalau nak print sekeping sekeping pun boleh juga. Sis suka print pakai aplikasi Pixajoy ni sebab kualiti kertas nya sangat baik.Gambar pun jelas.



Gambar sekeping sekeping dia hantar dalam kotak khas.

 Gambar bahagian dalam photo book ni.Clear walaupun kecil.
Banyak mukasurat dan banyak gambar boleh letak.
Banyak lagi gambar nak print.
Siap print gambar sekeping sekeping masa Offer haritu.

BERITA BESTNYA!! Ianya di print secara PERCUMA.Biar betul.ye betul.Hanya bayar kos pos RM8 sahaja. Klik je aplikasi yang sis bagi kat bawah ni:-  


Download dan daftar email nanti dia akan bagi kod pada email.Masa checkout masukkan kod dan pilih jenis kertas yang ada potongan harga, kalau tak harga akan jadi RM13.++

Yang FREE ni saiz Simple book 6*6 sahaja tau.Kalau ambil saiz lain harga dah lain.

Selamat mencuba.Jom kita sematkan kenangan dalam bentuk real gambar.Tak feel kalau tengok pakai laptop.


Terima kasih kerana membaca.Jemput follow blog ni dan singgah lagi nanti.Boleh share untuk manfaat yang lain.




You May Also Like

0 comments

Klook.com